2025 VİLLALARI

2025 Villaları : 2025 Yılının En Özel Villaları


2025 yılı için tatil planı mı yapmak istiyorsunuz ?  O halde sizin için özel olarak hazırlanmış ''2025 Villaları'' kategorimize mutlaka göz atmalısınız. Kaş, Kalkan, Fethiye bölgelerinde sizler için özenle seçilmiş tatil villaları bu kategoride. Deniz manzaralı villalardan doğa manzaralı villalara, balayı çiftler için tasarlanmış olan yazlık villalardan kalabalık arkadaş gruplarına özel villalara, standart villalardan lüks villalara kadar yüzlerce seçenek sizleri bekliyor.  Hemen keşfetmeye başlayın ve size uygun villalardan birisinde erken rezervasyon yaptırın!


Erken Rezervasyon Fırsatları ile 2025 Yılı Tatil Planınızı Şimdi Yapın


2024 yılı bir çoğumuz için stresli bir yıl oldu. Peki 2025 yılında bu stresi yaşamamak için ilk adımı atmak ister misiniz ? 2025 Villaları kategorimizde yer alan villalarımızda erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak stressiz bir yılın planını şimdiden yapabilirsiniz. 2025 Erken Rezervasyon seçenekleri ile hem daha geniş bir yelpazeden faydalanabilir, hem de olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeden tatilinizi güvenle planlayabilirsiniz. Bu yazımızda 2025 villaları hangi bölgelerde yer alıyor ? 2025 villalarının özellikleri nelerdir ? 2025 yılında nereleri gezebiliriz ? 2025 yılında erken rezervasyon yaptırmanın avantajları nelerdir ? gibi cevabını aradığınız bir çok soruyu yanıtlayacağız. 2025 yılında tatil planınızı yapmanız için gereken her şey yazımızın devamında.

2025 Erken Rezervasyon Yaptırmanın Avantajları

2025 yılı erken rezervasyon yaptırmanın birçok avantajı bulunmaktadır. İşte sizler için belirlediğimiz en önemli 3 avantaj;

Uygun Fiyatlar : 2025 yılı erken rezervasyon yaptırmanın avantajlarında listemizin ilk sırasını uygun fiyatlar alıyor. Şimdiden 2025 yılı için rezervasyon yaptırarak özel indirimlerden faydalanabilir, olası bir fiyat artışı durumunda rezerve fiyatınızı sabitleyebilirsiniz.

Geniş Yelpaze : Bölgemize daha önce tatil için gelenler iyi bilirler ki, tatil sezonunun yaklaşması ile birlikte Kaş bölgesi istenilen tarih aralığında müsait villa bulmak bir hayli zordur. Tabi bu 2025 yılı erken rezervasyon yaptıran misafirlerimiz için geçerli değil. 2025 yılı için şimdiden tatil planını yapan misafirlerimiz, istedikleri özelliklerdeki villaları kolayca bulabilirler.

Bütçe Planlaması : Erken rezervasyon yaptırmanın avantajlarından bir tanesi de, işlemleri tamamladıktan sonra bütçe planlamasını rahat bir şekilde yapabilmektir. Genellikle hesapta olmayan masraflar artık sizin için tamamen hesaplı bir durum alır. 

2025 Yılı Tatil Planı İçin Önerilen En Güzel Bölgeler

Tatil planlarken belirlenecek ilk şey tatilin hangi bölgede yapılacağıdır. İşte bütün yönleri ile 2025 yılında tatil için seçmeniz gereken bölgeler:


Kaş : Kaş her yıl yüzbinlerce turistin akın akın geldiği, Akdeniz'in ve Türkiye'nin en önemli tatil bölgelerinden birisidir. Her mevsimi ayrı güzel olan Kaş bölgesinin her noktasının da ayrı bir hikayesi bulunmaktadır. İklimi genellikle Kışları ılıman, Yazları ise sıcak olan bu şirin tatil kasabası tatil planınınız yaparken tercih edilebilecek bölgeler arasında ilk sıralarda yer almalıdır. Bir birinden güzel koyları, tarihi dokusu ve sıcak halkı Kaş'ı keşfetmeniz gereken yerler arasında ilk sıraya almanızı sağlamaktadır. Basamakları ile Dünya'ya nam salmış Kaputaş Plajı'ndan, kumsalı ile Dünya'ya ünü yayılmış Patara Plajına kadar keşfedecek plaj bulunmaktadır. Xanthos Antik Kenti, Patara Antik Kenti gibi tarihi yerlerde ise likya uygarlığının izlerini görebilirsiniz. 


Kalkan : Kaş'a göre daha küçük ve daha sakin olan Kalkan bölgesi Likya evleri ve turkuaz rengindeki suları ile ünlüdür. Her evin kapısından sarkan begonviller Kalkan sokaklarını rengarenk yapar. Gece hayatı ile de ünlü olan Kalkan'da liman yolu boyunca barlar, daha iç sokaklara uzanan gece kulüpleri bulunmaktadır. Tıpkı begonvillerin gündüz vaktini renklendirdiği gibi renklendirirler geceyi. Kalkan kendi içerisinde de bölgelere ayrılmaktadır. İslamlar, Yeşilköy, Üzümlü, Sarıbelen, Çayköy gibi bölgelerin kendine has doğası ve tarihi bulunur.

Patara : Patara bölgesi hem bir tatil kenti, hem de antik kent olma özelliğini taşımaktadır. Patara bölgesi kilometrelerce uzanan, Dünyaca Ünlü Patara Plajına ev sahipliği yapmaktadır. Bu plaj ise sevgili dostlarımız Caretta-Caretta'lara ev sahipliği yapar. Doğa ve Deniz manzaralarına sıklıkla rastlayabileceğiniz bir bölge olan Patara, Kalkan'a yalnızca 10 dakikalık sürüş mesafesi uzaklığındadır.

Fethiye : Villa tatili denince akla ilk gelen bölgelerden biriside Fethiye'dir. Kalabalık merkezi, Hisarönü, Ovacık ve Ölüdeniz gibi turistik yerleri, Babadağı gibi adrenalin deposu ve aklınıza gelebilecek bir çok şeyi bünyesinde barındıran bir bölgedir Fethiye. İster yüzmenin tadını çıkartın, ister antik bölgeleri dolaşın, ister tekne turu ile dingin sularda mavi yolculuğa çıkın, ister dalış yapın, yada paraşüt ile Babadağı'ndan atlayın. Ne yaparsanız yapın Fethiye'yi asla unutamayacaksınız.

2025 Yılında Kiralanabilecek Villaların Özellikleri 

2025 yılında kiralanabilecek binlerce villa bulunmaktadır. Gelin şimdi hep beraber bu villalarda bulunan özellikleri inceleyelim.

Deniz Manzaralı Villalar : Akdeniz ve Ege'nin olmazsa olmazı deniz manzaralı villalar. Bu türden villalar sizlere genellikle mavinin eşsiz tonlarını ve merkeze yakınlığı vaat eder. Özellikle Kaş, Kalkan gibi bölgelerde villa kiralamayı düşünüyorsanız, turkuaz tonları ile uyuyup yine turkuaz tonlarına uyanacaksınız.

Doğa Manzaralı Villalar : Doğa manzaralı villalar ise size yukarıda bahsetmiş olduğumuz bölgelerin bakir kalmış doğasını keşfetme olanağı tanır. Bu tarz villaların en büyük özelliklerinden birisi ise hem deniz hem doğa manzaralarının bir arada barındırabilmesidir. 

Lüks Villalar : Lüks villa denilince akla ilk gelen bölge genelde Kalkan bölgesi olmuştur. Lüks villaların olmazsa olmazı deniz manzarasıdır. Bunun yanı sıra villada bulabileceğiniz jakuzi, hamam, sauna, spor odası, geniş bahçe, sinema odası, çocuk havuzu, masa tenisi, langırt, bilardo ve çocuk oyun parkı gibi seçenekler lüks villada olması gereken bir kaç özellikten bazılarıdır.

Muhafazakar Villalar : Bu tarzdaki villalar genelde yüksek duvarlar veya çitlerle çevrili villalardır. Önceliği mahremiyet olan misafirlerimiz ilk tercihi olan bu villalar, tamamen izole bir tatil vaat etmektedir.

Balayı Villaları : 2025 yılı balayı villaları ise tamamen çiftlerimize özel villalardır. Genelde jakuzili olan bu villalarımızda çiftlerimize özel süsleme hizmeti verilebilmektedir.

  

Doğa Manzaralı
2024 VİLLALARI
Üzümlü

Villa Büşra Üzümlü

2 kişilik | 1 yatak odası Haftalık ₺6,447 başlayan fiyatlarla

Villa Büşra Üzümlü

Haftalık | ₺6,447 başlayan fiyatlarla

2 kişilik | 1 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
Üzümlü

Villa Yücel

2 kişilik | 1 yatak odası Haftalık ₺8,750 başlayan fiyatlarla

Villa Yücel

Haftalık | ₺8,750 başlayan fiyatlarla

2 kişilik | 1 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Sedir İslamlar

10 kişilik | 4 yatak odası Haftalık ₺55,951 başlayan fiyatlarla

Villa Sedir İslamlar

Haftalık | ₺55,951 başlayan fiyatlarla

10 kişilik | 4 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Ihlamur İslamlar

5 kişilik | 2 yatak odası Haftalık ₺28,756 başlayan fiyatlarla

Villa Ihlamur İslamlar

Haftalık | ₺28,756 başlayan fiyatlarla

5 kişilik | 2 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Palmiye İslamlar

11 kişilik | 5 yatak odası Haftalık ₺55,951 başlayan fiyatlarla

Villa Palmiye İslamlar

Haftalık | ₺55,951 başlayan fiyatlarla

11 kişilik | 5 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Akasya İslamlar

8 kişilik | 3 yatak odası Haftalık ₺51,954 başlayan fiyatlarla

Villa Akasya İslamlar

Haftalık | ₺51,954 başlayan fiyatlarla

8 kişilik | 3 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Çınar İslamlar

11 kişilik | 5 yatak odası Haftalık ₺55,951 başlayan fiyatlarla

Villa Çınar İslamlar

Haftalık | ₺55,951 başlayan fiyatlarla

11 kişilik | 5 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
İslamlar

Villa Meşe İslamlar

11 kişilik | 5 yatak odası Haftalık ₺56,000 başlayan fiyatlarla

Villa Meşe İslamlar

Haftalık | ₺56,000 başlayan fiyatlarla

11 kişilik | 5 yatak odası

İNCELE
Muhafazakar Villa
2024 VİLLALARI
Üzümlü

Villa Elif

2 kişilik | 1 yatak odası Haftalık ₺7,497 başlayan fiyatlarla

Villa Elif

Haftalık | ₺7,497 başlayan fiyatlarla

2 kişilik | 1 yatak odası

İNCELE